Don't predict the future, prepare for it!

 

Om Sustain Consulting

Testimonials

Camilla Simonsen, Kommunikations- & Markedschef i Siteimprove:

Vi vidste godt, at vi allerede var godt med på CSR-området, men der blev skabt megen ekstra værdi ved at Sustain Consulting systematiserede vores tiltag og initiativer, og satte dem ind i virksomhedens overordnede strategiske ramme. Det blev gjort meget praktisk og med fokus på den værdi, som det kan skabe for vores virksomhed. En meget positiv oplevelse.

Rådgivningsforløbet med Sustain Consulting har gjort, at vi har fået et endnu bedre og kvalificeret overblik over det ekstremt brede CSR-område. Vi er nu godt rustet til fremtidens CSR-udfordringer. Alt i alt har samarbejdet med Sustain Consulting har været en positiv oplevelse med god ’value for money’.

Kommunikationsmedarbejder i Engsø Gruppen Stine Vejen Eriksen: 

Da vi startede processen med Sustain Consulting, havde Engsø Gruppen ingen CSR-politik, og kun meget få deciderede CSR-tiltag. Planen var at børsnotere Engsø Gruppen i løbet af en kortere årrække, og ambitionen var derfor i løbet af fire år, at være ”best in class” på CSR-området samt være frontløber og ambassadør for CSR-initiativer i branchen. Med mange forskellige typer ansatte, mange forskellige virksomheder samlet under samme tag, og almindelig kontorhold såvel som egen produktion, stod vi overfor en kompleks og udfordrende opgave. Men Sustain Consulting gik systematisk til værks, og skabte hurtigt struktur og overblik over de utallige CSR-aktiviteter, vi kunne iværksætte. Samarbejdet med Sustain Consulting har på alle måder været upåklageligt. 

Lone Wiggers, Partner i arkitektvirksomheden C.F Møller:

Vi havde i C.F Møller som udgangspunkt godt styr på de utallige CSR-problematikker, men Sustain Consulting hjalp os med at sætte ord på og pege på mulige forbedringer og tilretninger af vores rutiner og KS-system. Sustain Consulting har gennem hele rådgivningsforløbet ydet en professionel og kompetent rådgivning. Rådgivningen har været ærlig og direkte.

Sustain Consulting har demonstreret en god forståelse for arkitektbranchen, og for hvad der er strategisk CSR indenfor denne. Sustain Consultings anbefalinger er i forlængelse heraf blevet specialtilpasset i forhold til de unikke udfordringer og muligheder vores virksomhed står overfor. Anbefalingerne har været konkrete og operationelle, hvilket har gjort dem lette at arbejde videre med. Vi har endvidere fået en række gode CSR-værktøjer, vi selv kan arbejde videre med.

 

Vores vision

  • Vores vision er at medvirke til at skabe et bæredygtigt samfund.

Vores mission

  • Vores mission er at hjælpe andre til at de kan hjælpe andre.

Vores værdier

  • Vores værdier er effektivitet, rationalitet, tolerance og anstændighed.

Vores målsætning

  • Voresmålsætning er at skabe økonomisk værdi for virksomhederne ved at hjælpe dem til at arbejde strategisk og forretningsdrevet med deres samfundsansvar.

Vores principper

  • Vi tror på at CSR betaler sig  – i dag men endnu mere i fremtiden.
  • Vi mener at virksomheden bør arbejde med de CSR-aktiviteter der giver størst udbytte – det er det vi kalder forretningsdrevet CSR.
  • Vi mener at hvis virksomheden ikke tror på at CSR kan betale sig, så skal den ikke arbejde med CSR.
  • Vi tror på at man skal efterleve det man står for. Vi giver derfor 10 procent af vores overskud til mikrofinans. Vi har valgt mikrofinans, fordi vi mener det er det mest effektive instrument til at skabe mere økonomisk vækst i udviklingslandene.

Klik her for at læse om teamet bag Sustain Consulting