Don't predict the future, prepare for it!

 

Pakker

Startpakke:

Med startpakken får I kvalificeret sparring omkring hvad CSR betyder for jeres virksomhed og hvor CSR kan skabe værdi for jer.

Pakken indeholder en CSR-profil af virksomheden, herunder oversigt over de væsentligste CSR-issues indenfor jeres branche, samt hvilke fremtidige CSR-tendenser, der vil få størst betydning for jeres virksomhed.

Pris 1.900 kr.

Basispakke:

Med vores basispakke får I solidt fundament til at komme godt i gang med jeres CSR-arbejde.

Pakken indeholder som startpakken en CSR-profil af virksomheden samt en oversigt over de væsentligste CSR-issues og relevante fremtidige CSR-tendenser indenfor jeres branche. Pakken indeholder derudover en analyse af virksomhedens vigtigste stakeholdere og deres betydning for virksomheden, anbefalinger til CSR-vision, -mission og -værdier samt anbefalinger til en CSR-politik. Og endelig indeholder basispakken en inspirationsoversigt med links til brancherelevante cases, netværkssteder, CSR-standarder og -værktøjer og anden relevant inspiration.

Pris 12.000 kr.

Grundpakke:

Med grundpakken får I professionel sparring og de nødvendige værktøjer til at kunne begynde at arbejde strategisk og forretningsdrevet med CSR.

Som basispakken indeholder grundpakken en CSR-profil af jeres virksomhed, en oversigt over de væsentligste CSR-issues og relevante fremtidige CSR-tendenser samt en analyse af virksomhedens vigtigste stakeholder og deres betydning for jeres virksomhed. Ligeledes indeholder pakken anbefalinger til en CSR-vision, -mission og -værdier samt anbefalinger til en CSR-politik.
Derudover indeholder grundpakken en kortlægning af virksomhedens nutidige og anbefalede fremtidige CSR-aktiviteter og dertilhørende en CSR-strategi og handlingsplan. Grundpakken indeholder selvfølgelig også en inspirationsoversigt med links til brancherelevante cases, netværkssteder, CSR-standarder og -værktøjer og anden relevant inspiration.

Pris 19.000 kr.

 

Komplet pakke:

Med den komplette pakke bliver I klædt på til fingerspidserne til at kunne arbejde strategisk og forretningsdrevet med CSR samt at kunne kommunikere kvalificeret herom.

Vores komplette pakke indeholder:

  • CSR-profil af virksomheden.
  • Oversigt over de væsentligste CSR-issues indenfor jeres branche samt hvilke fremtidige CSR-tendenser der får størst betydning for jeres virksomhed.
  • Analyse af virksomhedens vigtigste stakeholdere samt deres betydning for virksomheden.
  • Anbefalinger til en CSR-vision, mission og værdier, herunder links og inspiration.
  • Anbefalinger til en CSR-politik, herunder links og inspiration.
  • Kortlægning af virksomheden nutidige og anbefalede fremtidige CSR-aktiviteter med dertilhørende CSR-strategi og handlingsplan.
  • Anbefalinger til CSR-kommunikation, herunder relevante CSR-argumenter, samt eksempler på CSR-rapporter, årsrapporter, Global Compact COP-rapporter og anden CSR-kommunikation samt rapporteringsværktøjer.
  • Peer group review indeholdende en oversigt over hvad de nærmeste konkurrenter gør på CSR-området.
  • Inspirationsoversigt med links til brancherelevante cases, netværkssteder, CSR-standarder og -værktøjer og anden relevant inspiration.

Pris 26.000 kr.

Tilbage til Priser