Don't predict the future, prepare for it!

 

Vores koncept

Sustain Consulting hjælper virksomheder med at arbejde forretningsdrevet og strategisk med CSR.

Sustain Consulting har udviklet et modulopbygget koncept, der på en hurtig, kompetent og billig måde kvalificerer virksomhedens nuværende og fremtidige CSR-arbejde. Sustain Consulting kan bl.a. hjælpe med at identificere og igangsætte CSR-aktiviteter, udarbejde en CSR-strategi, udarbejde en code of conduct eller hjælpe virksomheden med at rapportere om CSR.

Sustain Consulting henvender sig især til SMV’ere, men også større virksomheder, der skal til at arbejde mere forretningsdrevet med CSR, kan få stor gavn af de forskellige moduler.
Sustain Consultings moduler kan bruges af miljøchefen, økonomichefen, HR-chefen, kommunikationschefen, projektledere  eller andre CSR-ansvarlige, der arbejder med eller ønsker at begynde med at arbejde CSR.

Vores modulopbyggede CSR-koncept tager udgangspunkt i princippet ”hjælp til selvhjælp”. Et typisk forløb vil tage mellem 2-3 uger. Dvs. fra første kontakt til Sustain Consulting præsenterer anbefalingerne og handlingsplanen på det afsluttende møde.
Jeres tidsforbrug igennem processen afhænger naturligvis af, hvilke ydelser I efterspørger. Som udgangspunkt skal I regne med ca. 6-8 timer.

 

Hvad opnår jeres virksomhed?

Vi leverer ydelser, der kan matche alle typer af udfordringer din virksomhed måtte stå overfor i relation til sociale, miljømæssige og økonomiske ansvarsområder og muligheder. Ved at samarbejde med os, opnår jeres virksomhed:

  • Overblik over CSR-området, herunder de vigtigste standarder og værktøjer.
  • 100 % tilpasning af CSR-aktiviteterne til jeres virksomhed
  • Professionel og erfaringsbaseret sparring på CSR-området
  • Overblik over jeres CSR-indsatser, herunder jeres status og resultater
  • Overblik over konkurrenternes CSR-indsatser, herunder deres status og resultater
  • En trinvis, praktisk handlingsplan inklusiv en tilpasset cd-rom indeholdende en række best practice eksempler, de relevante og vigtigste CSR-standarder samt en række CSR-værktøjer.

Få mere information om de enkelte ydelser og pakker, herunder priser